top of page
IMG_7412~photo_edited_edited.jpg

Terapi

I begrebet psykoterapi ligger meningen; at behandle problemer og smerte i psyken. Det vigtige spørgsmål her er, hvordan denne behandling skal foregå.

Skal vores smerte fikses, medicineres og fjernes? Nej! snarere tværtimod. 

Den smerte vi mærker, som skam, afmagt, tristhed, sorg, frygt, vrede etc., den kalder på noget. Noget vi længes efter, noget vi mangler. Det betyder også, at der er noget at hente til os - der er et håb.

Gennem kontakt, anerkendelse og mildhed kan vi lære at tåle vores smerte. Acceptere den som et vilkår og derved lære at håndtere den, så den ikke vedbliver at være styrende for, hvordan vi lever vores liv.

For mig er terapi, uagtet om du kommer alene eller med en partner/familie, en værdifuld mulighed for at træde ud af tågerne og ind i livet på en mere bevidst, fleksibel og selvkærlig måde. 

I terapien møder jeg dig med dyb respekt for dig og med nysgerrighed på en støttende og udfordrende måde. Vi tager altid udgangspunkt i det, der fylder i dig her og nu. Vi går tilbage i dit liv og hiver erfaringer og minder frem til i dag - når og hvis, det giver mening for din forståelse af dig og din situation i dag.  

Jeg arbejder med 3 niveauer - det vil sige at tanker, følelser og kropslige sansninger alle er værdifulde og ligeværdige for nye erkendelser og refleksioner. I terapien, vil jeg sammen med dig, gå på opdagelse i alle tre niveauer.  

Jeg tilbyder mit nærvær, min fortrolighed og min spejling af dig - du er velkommen!

Kontakt: Tlf. 24802512/E-mail: kontakt@dortekaas-terapi.dk

CVR -nr: 42125180

COPYRIGHT © 2021. Dorte Kaas. Alle rettigheder reserveret.

bottom of page