top of page
IMG_3666_edited.jpg

Parterapi 

Der kan være mange gode grunde til at gå i parterapi -måske I kan genkende noget herfra listen?   

I parterapien vil mit fokus først og fremmest være på, sammen med jer, at skabe et trygt rum. Følelsen af tryghed er helt grundlæggende for udvikling og den vigtigste faktor, for at turde udfordre, sig selv og sin partner, på en ansvarsfuld og omsorgsfuld måde.

Jeg vil møde jer åbent, nysgerrig og med fokus på jeres relation. Jeg vil hjælpe jer til at få øje på, hvordan I hver især og sammen bidrager til jeres forhold - hvordan I skaber tryghed og hvornår, der bliver utrygt for jer.

Jeg tror helt grundlæggende på, at vi alle gør det så godt, som vi har lært! Og, at vi alle har et dybt ønske om føle os elsket som den vi er - særligt i de relationer, der betyder allermest for os.

Jeg vil hjælpe jer med, at kan få talt om de frustrationer, I har i forholdet til hinanden bl.a. ved at gå på opdagelse i; hvordan I håndterer uenigheder, hvordan I tør være sårbare sammen, hvordan I har mulighed for være en støtte for hinanden. Mit ønske er, at I får mulighed for at se hinanden og jer selv i et klarere lys, så der bliver plads til nogle af alle de ønsker, I har for jeres liv - sammen.

  Grunde til parterapi.

     - I oplever mange       

       konflikter 


     - Har I mistet kontakten?
      og savner mere     

      nærhed?

     - Har I oplevet svigt                mellem jer?


     - Det er vanskeligt at              være forældre sammen         

     - Jeg føler mig ensomt i            mit parforholdet.


     - Vi er gået i stå.


     - Vil I gerne udvikle jer            sammen?

Kontakt: Tlf. 24802512/E-mail: kontakt@dortekaas-terapi.dk

CVR -nr: 42125180

COPYRIGHT © 2021. Dorte Kaas. Alle rettigheder reserveret.

bottom of page