top of page

Klientoplevelser

 

"Gennem et terapiforløb hos Dorte har jeg lært noget så simpelt, og alligevel utroligt svært, som at mærke efter. Dorte har hjulpet mig med at indse, at jeg har nogle meget stærke værdier, og at sætte ord på dem. Hun har hjulpet mig med at indse, at jeg gennem tilværelsen, har tillært mig at overhøre mine værdier og grænser, for at please andre. At blive set i det lys, har styrket mig meget i mine næreste relationer. Ved at turde at stå ved mig selv og sætte grænser - og mest af alt at mærke, at jeg stadig er elsket. Dortes tilgang som terapeut er

nærværende, ærlig, omsorgsfuld og ligefrem."   

                                                          

Kathrine, 38 år

 

"Dorte har stor indlevelsevne. Jeg har følt mig set og hørt, og Dorte har været fantastisk til at stille skarpt ind på problemet, og fået mig i den rigtige retning. Dorte har vist mig vejen tilbage til mig, så jeg tør at være mig på godt og ondt.

Inden den aha oplevelse, har jeg ikke kunne mærke mig selv, og ikke turde være mig selv. Ikke turde stå ved mine handlinger og hvad jeg mente. Jeg er blevet mere tydelig, glad og tryg.

Det har været en fantastisk del af at styrke forholdet til mine børn. Vores relationer er styrket og det har givet mig ro, at vide at de begge to også arbejder sammen med Dorte, både med og uden mig.

Dorte har været en rød tråd i vores til tider svære forhold. At være så heldig at møde dig har forandret mit liv for evigt!"                                                                                                           Helle, 58 år

 

"I mit forløb med Dorte har jeg altid følt mig tryg ved at åbne op og være sårbar. Hun har skabt rammerne for, at jeg har lært mig selv meget bedre at kende. Hvad enten det har handlet om arbejds- eller privatliv, så har Dorte hjulpet mig med at sætte mig selv i hovedrollen. Hun har, med stor respekt for det der er svært, skubbet mig ud af min komfortzone og sørget for, jeg lærte at kende min egen værdi og hvordan jeg kunne sætte grænser på en kærlig måde.

Dorte har lært mig at holde af mig selv og jeg er meget taknemmelig for at hun har været ved min side på den rejse."                                   

                                                Maiken, 32 år.

 

"Dorte har om nogen har virkelig hjulpet mig igennem en hård tid.

En tid hvor jeg i mange år havde skiftet mellem flere psykologer/terapeuter uden den store hjælp eller virkning.

Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp jeg har modtaget fra Dorte, og for den viden om mig og de redskaber jeg har fået med mig undervejs. Jeg vil til hver en tid anbefale ALLE til at gå hos Dorte.

Skrevet fra mit hjerte - TAK!"                                        

                                                           Maria 35 år

Klinik

Frederiksberg

Rolfsvej 19

Kgs. Lyngby

Lyngby Hovedgade 39, 

3. sal.

HeartSpace Academy.

Birkerød

Munkerisparken 16

Kontakt: Tlf. 24802512/E-mail: kontakt@dortekaas-terapi.dk

CVR -nr: 42125180

COPYRIGHT © 2021. Dorte Kaas. Alle rettigheder reserveret.

bottom of page